Ken je dat?

Ken je dat, dat je thuis komt en ineens voel je t opkomen… Geen idee, waar t vandaan komt, maar het is er!

Achteloos zet ik een liedje van “The black Eyed Peas” op, ik voel t van onderen mijn lijf instromen, ik begin te bewegen en voor ik t weet, sta ik midden in de keuken, tussen de sapcentrifuge, de koelkast en de broodrooster een dans show weg te geven… Ik zie mijn hondjes nog even naar me kijken en ik zie als ik me omdraai nog net een wit kontje verdwijnen naar zijn mandje..

Maar ik trek me er niets van aan en sta gewoon in pyjama een show te geven alsof ik in het F*cking’ Ziggodome sta, nou dat dus!!! Jezus wat is het toch lekker om te dansen!!! En gelukkig hangen er geen camera’s in mijn keuken, want de “So you think you can dance” Jury had een ‘NEE’tje’ opgeschreven. Het doet me denken aan vroeger, dat we ergens in t land moesten spelen en daarna bleven overnachten, natuurlijk gingen we dan na de voorstelling met z’n allen uit, naar de plaatselijke kroeg, de “Upstairs”, WAT die kelder?!, ja die! Want het maakte niet uit waar we waren, we waren met de cast en na maanden samen spelen, worden dat je vrienden en kun je heerlijk schaamteloos jezelf zijn, ok een wit wijntje helpt natuurlijk ook…

En dan stonden we ons toch een partij uit te sloven op de dansvloer, uren lang tot mijn haar nat was van het zweet. Vermoeid maar voldaan rolden we ons hotelbedje in en de volgende dag natuurlijk gewoon weer een voorstelling spelen. En gek genoeg waren die zondagen altijd top shows, misschien door de ontlading van de avond ervoor.

Wat is nou eigenlijk mijn punt met dit verhaal, nou ja dat ik van dansen gelukkig word, dat t niet uit maakt waar, met wie, wat je aan hebt of op welke tijdstip!!! Uiteraard wel op flink opzwepende muziek en vooral NIET praten, alleen lachen en DANSEN!!! Ben zo blij dat ik straks weer mag gaan touren!!!! Nu wel even een kop hele sterke slaapthee zetten… X Bri