Brigitte Nijman is ambassadeur geworden van Stichting SCF

1979294_10202687680565949_7193870404825756797_o

Ruim anderhalf jaar geleden, was ik op zoek naar een hondje , een vriendje of vriendinnetje voor mijn hondje Moosje. Via facebook ben ik in contact gekomen met “Animal in Need”, elke avond keek ik op de facebook pagina en op de website of er een hondje bij stond. Natuurlijk kwamen er veel langs, ieder met een eigen verhaal, want wat is dat erg in Spanje, hoe ze met honden omgaan. Na een tijdje thuis gezeurd te hebben, zag mijn man Robert het ook zitten en toen zagen we op de facebook pagina van “Animal in Need”, Sumi staan, een kleine witte Maltezer. We waren op slag verliefd. Via via kwam ik in contact met Diana Bloemsma (gastgezin van Sumi) en gelukkig belde er tijdens het aangename gesprek met Diana een andere geïnteresseerde af, wij mochten meteen komen kijken en uiteraard zat Sumi binnen 1 uur achterin de auto naar huis. Sumi heet inmiddels Sammie en is een geweldig hondje.

Ik ben toen ook Peter Koekebakker gaan volgen op facebook. Ik had vroeger nooit een idool, maar sinds ik Peter volg, heb ik een idool! Wat een held en wat een geweldige reddingsacties en werkzaamheden worden er verricht bij “Animal in Need” onder leiding van Peter en uiteraard zijn hardwerkende vrijwilligers.

Het is mij ook opgevallen dat tijdens de “Dogs for Beachwalk” vorig jaar alle honden zo verschrikkelijk lief waren, die allemaal bij “Animal in Need” vandaan komen, dat zegt mij dan ook veel over de stichting, een stichting met veel liefde!

Ik volg “ SCF/ Animal in Need” nu al ongeveer 2 jaar en uiteraard Peter Koekebakker en ik ben verliefd op deze stichting! Daarom vind ik het fantastisch dat ik gevraagd ben als ambassadeur voor de Stichting SCF /“Animal in Need”. Ik hoop de komende jaren mijn steentje te kunnen en mogen bijdragen!! Voel me zeer vereerd en trots!

 

Meer informatie vind je HIER