Binnenkijken bij Kiki!

Op vakantie in Norwell (Massachussets) ontmoette ik een hele bijzondere vrouw: Kiki. Zij heeft 3 hondjes, waaronder 1 uit een achterbak gekocht op een parkeerplaats bij toeval. In Amerika zijn de mensen wat extremer met honden, zo heb je daar ook hondenbikini’s! Ik vond t leuk om met jullie te delen, dus ik heb er een filmpje van gemaakt. De dierenzaken zijn daar zo groot als de Bijenkorf hier, enorm aanbod van dierenkleding en dierenvoer. Ik vroeg me gewoon af hoe men daar met honden omgaat, misschien naar Nederlandse maatstaven wat overdreven, maar dat ze goed voor hun viervoeters zijn is een feit, in ieder geval in dit deel vd USA. ‪#‎dogvlog‬

Binnenkijken bij Kiki! Op vakantie in Norwell (Massachussets) ontmoette ik een hele bijzondere vrouw: Kiki. Zij heeft…

Posted by Brigitte Nijman on zondag 16 augustus 2015